Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rész vagy szintetikus olaj?

PendragonX kérdése:

Rész vagy szintetikus olaj?

Figyelt kérdés

Üdv. Az lenne a kérdés, h melyik olaj kell a motorba? Néztem sok weboldalt, végül az 5w30 rész szintetikus olajat vettem meg, de sok helyen a teljes szintetikus olajakat dobta ki a kereső. A kézi könyvben nem találtam erre vonatkozólag semmit :S

Itt csekkoltam le: [link]

2001 jaguar x-type 2.5 v6 sport a típus.

2016. jan. 2. 16:41
 1/2 anonim ***** válasza:

a legjobb választás. bár mégjobb a 0W30 fullszint, de nyugodtan használd az 5W30-at.

A technika fejlődik, amikor kiadták, akkor még talán API G lefutóban, ma már az API M, de a fulloknál, pl 0W20, 0W30-nál az API SN minőség az új szabvány...nos ez mind jó a motorodba..

ha már ilyen kiváló autód van, a jóminőségű olajjal ne spórolj...

válaszolva: jobb a fullszintetikus olaj, de az autódat még rész- szintetikusra adták ki...

ez nem jelent semmit, főleg, ha a jobb olajat teszed bele az előírtnál. majd a következő cserénél fullszintetikust teszel.

ennyi.

2016. jan. 2. 17:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a pontos választ!
2016. jan. 2. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!