Bágyi Mercédes kérdése:
Mit csináljak elakadtam a kertben? Lent hagytam egy este a kertben a kocsit, este esett az eso és elég sáros lett a föld. és beragadtam a kocsival. Szomszédoknak nincs kocsijuk szval nem tudnak kihuzni
Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 23:17
1/7 anonim válasza:
kicsit ásd ki a földet az első kerek alól, tegyél egy-egy deszkát az első kerekek alá, értelemszerűen a kerekek elé. A deszkára talán felkapaszkodik és ki jön.
2/7 szántóvető válasza:
ne várd meg hogy belekössön a kerék a sárba.
"szomszédoknak nincs kocsijuk"-keress egy egy terepjáróst vagy egy traktorost,párezerért biztosan kihúz.mégis mi mást lehetne tenni? :)
3/7 szántóvető válasza:
ja hogy ez troll kérdés?eső nem esik sehol,ahhoz túl hideg van.
4/7 A kérdező kommentje:
Mert lenne trollkerdes esti volt egy kis eso:)
2016. jan. 2. 02:13
5/7 anonim válasza:
Ja igen....így -10 fokban márcsak eső szokott esni......
6/7 anonim válasza:
Trollság.
Minuszok vannak eső nincs.
Nincs az az eldugott falu, ahol az utcában ne lenne még egy autó, traktor, csettegő, három markos ember, aki segít.
Nézz tévét, ha unatkozol.
7/7 anonim válasza:
ha esett, ha nem, tegyél a hajtott kerekek elé rongyokat, szőnyegeket, szalmát...
aztán hintáztatod, és nyomás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!