Suzuki Swiftbe be tudok e szerelni +1 motort, ha igen, hogyan?
Láttam tegnap is meg ma is egy kérdést amiben először egy Audi A6-ba később pedig egy A4-be akartak még 1 motort beszerelni.
Arra gondoltam, hogy a meglévő régi Swiftembe ami Sedan a csomagtartóba bedobok egy 1000-es motort. Hogy tudom ezt kivitelezni úgy, hogy műdzaki vizsgán is átmenjen?
"Én igen is egy értelmes és okos ember vagyok!"
Igen...vettük észre!Na mára elég volt az internetből!Menjél szépen pihenni,hogy holnap újult erővel tudjad kérdezni a vakot a swiftedről!
Aki még nem látta volna: https://www.youtube.com/watch?v=qUZppD_Zd0s
Open Stage - Aranka szeretlek
mi van aranka nem tetszik? :D
Te hülye vagy, ha ki is vitelezhető akkor is, ahogy már előttem írták far nehéz lenne a kocsi, és levernéd már az alját, az első kis, útszint eltérésnél/emelkedőnél. Nekünk is sedanunk van, és mikor megvan tömve a csomagtartó szerszámokkal, szerszámos ládával, aminek a súlya nem tesz ki 1 motort, van hogy az alját így is leverem, mikor hajtók le vagy fel a patkán, akárhogy próbálok oldalazva feljönni/lehajtani van hogy a segge így is leér. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!