Milyen autómentőt/teherautót?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy nagyon megbízható legyen, roncsderbire vinnék vele autót. Melyik lennne erre a célra a legjobb? Gondolkodtam transitban, ducatoban, merciben, transporterben, essetleg egy franciában. Ja és legyen lehetőleg olcsó. Azt néztem, hogy ha egy teherautót, vagy terepjárót vennék + egy autószállító utánfutót használtan, akkor is drágábban jönnék ki mint egy autómentővel. Szóval melyik márka melyik típusa lenne a legjobb a célra? Lényeg, hogy: olcsó legyen, megbízható, meg azért ha annyi kényelem legyen benne, hogy ne törje el a hátam. A válaszokat előre is köszönöm! Tapasztalatokat is szívesen fogadok!2015. dec. 31. 12:16
1/6 A kérdező kommentje:
Jah és legyen vezetheteő b kategóriával, tehát kishaszon legyen.
2015. dec. 31. 12:19
2/6 Beviz Elek válasza:
A legolcsóbb rendezett papíros hahun 900ezer.
Mennyid van csak erre?
3/6 A kérdező kommentje:
max talán 1,5-2 milla, de nemszeretnék nagyon 1,5 felett, inkább alatta
2015. dec. 31. 12:47
4/6 Beviz Elek válasza:
hasznaltauto.hu->kishaszon fül->kivitel: duplakabinos autómentő pipa + alváz szimpla kabinnal->autómentő pipa
"Keresés
152db találat" gomb
5/6 anonim válasza:
Felnéztem a hahu-ra, és ennyi pénzért csak nagyon régi, már nem megbízhatót kapsz. Ráadásul szinte mind 3,5 tonna feletti. Ha már autómentőt vennél, akkor olyat érné meg, amivel távoli útra is eltudsz indulni, például ha egy ismerősöd megkér hogy hozz el Németből egy autót, ezzel jó pénzt is lehetne keresni. De ha csak egy roncsderbyre való autót szűllítanál, oda az utánfutó a megoldás, nagyon drága mulatság az autószállító kisteherautó, azt is külön fenn kell tartani, stb.
6/6 Beviz Elek válasza:
Utánfutóhoz ami elbír (és törvényesen felrakhatsz) egy autót, ahhoz E kategória kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!