Audi A3 1.9 Tdi vélemények?
értem köszi a tanácsot! :) Autó szerelő ismerősöm mondta,hogy jók az A3ak,illetve a 2.0 tdi vel van motor gond. Az 1.9el nincs. Kinéztem egy drágábbat 1.8am van rá. De már lehet kapni 1.5ért is. Megveszem 1.9ért,elvitetem előtte szervízbe az ismerőshöz,és Ők átnézik,ha minden ok akkor megveszem.
Pl.. Jó tudom,sok benne a km,de szerintem ha rendszresen 10-20 ezer kmenként olajcsere van akkor bírnia kell a dízelnek elvileg...
Vegyél benzinest. Évi 26000-re még nem kell dízel. Én is benzinest használok autópályán sokat és 120-130 körül 6.5-et fogyaszt, városban 7.5.
És ha 1.8-ad van autóra akkor ne 1.750-ért vegyél, mert az 50 még átírásra sem elég.
Vegyél benzinest vagy sima 1.9-et.
Meg még bőrkormány sincs benne. Bár ez lehet csak engem zavar hogy egy műanyagdarabot fogdosok.
1.6 benzin is ugyan ilyen erőben, max. 1.5-2 literrel többet fogyaszt cserébe nem szopod le magad ha valami tönkremegy.
Ja és szervizkönyvet 2 perc hamisítani, vezérlést meg olajat egyből cserélünk ha használt autóról van szó.
Vegyél normálisan felszerelt ötös Golfot, 1.6-ost aztán azzal nem lesz bajod.
De ahogy érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!