8-ason aki jár, Veszprém-Fehérvár között 4 sávoson világít az út. Ez, hogy van megoldva?
Figyelt kérdés
Egyik kanyarban pár 100 méter hosszan. Napelemes?2015. dec. 29. 22:53
1/2 anonim válasza:
Két hete jártam arra, az a szakasz nagyon vagány lett. Szerintem nem napelemes ( bár nem figyeltem meg van-e valami az út mellett), hanem sima 220-as betápról megy valami időzítővel, mint ahogy az M51(akkor még M0 ) elején is ment anno.
2/2 anonim válasza:
Én kb egy éve jártam arra akkor még nagy föltúrások voltak, úgyhogy nem tudom miről van szó. De pl a 6-os út mecseki szerpentines szakaszán is az elválasztó sáv hidegfehér ledekkel végig van rakva. Jón néz ki az is. Szerintem nem napelemről, hanem hálózatról kapja a tápot mint a többi közvilágítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!