Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A szervószivattyú rossz vagy...

A szervószivattyú rossz vagy mi a hiba?

Figyelt kérdés
2003-as VW Polo,Koyo szervószivattyú!!!Hidegben nincs szervo(kőkemény izmos kormányzás),+14-16 C fok felett kicsi akadás után tökéletes működés(kisujjal eltekerem a kormányt)!!!Ez hihetetlennek hangzik,de így van!!
2010. márc. 24. 19:33
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Én elhiszem Neked!
2010. márc. 24. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp a szívattyú körül keresném a hibát,érdekes a tünet amit leírtál.Ha jól tudom és ha zöld kupak van a szervótartályon akkor gyári centrál olaj való bele.Egy olaj cserét megérne.Hangja nincs?
2010. márc. 28. 11:30
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Minek neked szervó, ha van erő. -)
2010. márc. 28. 12:04
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem is valami olaj gond lehet, de lehet csak kevés van benne
2010. márc. 28. 12:52
 5/6 anonim ***** válasza:
ja sztem is kevés az olaj , vagy öreg ... még szokott olyan probléma is lenni h alacsony benne a nyomás . ha alacsony a fordulat , de gondolom ezt probáltad ... öncsél bele egy kicsit vagy elenörizd a szintet ....
2010. márc. 28. 18:24
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. márc. 29. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!