Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kopottak lehetnek a fékek a...

Kopottak lehetnek a fékek a fékdobban?

Figyelt kérdés

Ma csúszósabb úton/parkolóban kicsit megkíznoztam a kocsit, kéziféket nézegettem hogy fékez és pár perc után morgó hangot adott. Abba hagytam és rendes fékkel fékeztem akkor is. pár percet hagytam majd megnéztem újra és akkor nem volt de pár pár alkalom után újra. Kopott lehet a fék? Elől újak vannak, az tárcsa fékes.

Ne gondoljátok hogy hülye vagyok csak nézegettem hogy viselkedik a kocsi mivel kezdő vagyok és ez lesz az első telem autóval.

Opel Corsa c

2015. dec. 27. 22:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha rendellenes hangot ad ki, akkor érdemes megnézetni. Lehet semmi baja, de a Te és mások élete múlhat rajta.

Egyszer hasonlóan jártam én is. Egy barom miatt satu féket kellett nyomnom és utána fékezésekkor surlódó hangot adott ki. A hátsó dobfékben leváltak a ferrodolok.

2015. dec. 28. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!