Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az normális hogy láttam olyan...

Az normális hogy láttam olyan rendszámot hogy "GAY", a számra már nem emlékszem, Meg még olyat hogy "LOW"?

Figyelt kérdés

Ugyanis valamelyik nap (Magyarország-ban) láttam olyan rendszámtáblát hogy "GAY", (angol jelentése meleg,homo), az előtt Budapestről hazafelé, meg egy "LOW" betűs rendszámot. (angolul béna) (a rendszám számára már nem emlékszem).

Na, tehát arra lennék kíváncsi, hogy ezek mű rendszámok, vagy igaziak, na pedig olyat olvastam a neten hogy a "gay,fag,jew" meg az ehhez hasonló rendszámokat már pedig büntetik. (na a 666-os rendszámról ne is beszéljünk magyaro.-ban vagy több száz van)...

2015. dec. 27. 16:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Fun fact: GAY-016 a maradék két darab állami tulajdonú Ikarus 543-asának egyike.

Amúgy tudtommal SEX és FOS nem lehet egy jármű rendszáma, legalábbis a random kombók közül.

2015. dec. 27. 19:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"Egy oldalon olvastam hogy"

Teljesen véletlen nem valami napilajkmegdobbentohirekosszadpls.eu.info.try.blog.org igencsak informatív oldalról származik?

2015. dec. 27. 19:25
 13/20 A kérdező kommentje:

@előző előtti: nocsak, gondolom erre gondolsz: [link]

@előző: ezen az oldalon találtam :D hircsarda.blog.hu

2015. dec. 27. 19:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

"ehhez hasonló rendszámokat már pedig büntetik"

Az azért elég hülyén jönne ki, hogy kiadnak neked egy rendszámot, aztán megbüntetnek érte...

Vannak amiket alapból nem adnak ki, de most ennyi erővel hogy angolul azt jelenti hogy, oroszul azt jelenti hogy, spanyolul hogy...stb, kb nem lenne rendszám amit kiadnak.

2015. dec. 27. 20:13
 15/20 10 deka farhát ***** válasza:
100%
És Magyarországon tiltották be?
2015. dec. 27. 21:48
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"ezen az oldalon találtam :D hircsarda.blog.hu"

Igen komoly mértékadó honlap, csak vigyázz vele, mert ha sokat olvasod leáll az agyad!

2015. dec. 28. 09:32
 17/20 A kérdező kommentje:
Igen, azt olvastam (azon az eszméletlen komoly mértékadó honlapon xd) hogy Magyarországon tiltották be... De ezek szerint NINCSEN betiltva. Vagyis a GEC, FOS, FAS az tuti tiltott, mivel nem találkoztam egész életemben ilyen rendszámmal. Meg ha jól emlékszem vki is azt írta hogy be van tiltva
2015. dec. 28. 12:17
 18/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

Nincs betiltott rendszám. Néhány foglalt van, de nem azért, mert "csúnya" szavakat jelölhetnek, főleg nem azért, mert angolul jelentenek vulgárisat. FOS-t szerintem már láttam, meg FAS-t is. A lenti leírásból következően az FAS azért lehet esetleg ritka, mert inkább régebbi fuvarozó-eszközé lehet, amit már kivonhattak a forgalomból (és nincs újrahasznosítás!).

[link]

2015. dec. 28. 13:00
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

A friedbergiek se a facebookot reklámozzák. (FB)

Vagy az ahausiak AH, esetleg Hamburg HH?

2015. dec. 28. 16:19
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
A Hírcsárda nyíltan álhíroldal, amit ki is nyilatkoznak egyből a logóban: "álhíroldal, alapítva: 1351". Érdekes, hogy ezek után még felmerült benned ez a kérdés, és simán elhiszel bármit amit a neten írnak.
2016. jan. 16. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!