Melyek az itthoni legjobb állapotú autópályák, amin bátran lehet 200-on felüli tempót menni két keréken?
Figyelt kérdés
2015. dec. 24. 19:43
11/12 anonim válasza:
Ez a legrosszabb mikor a hülyeség szorgalommal párosul... na így születnek az ilyen kérdések.
12/12 anonim válasza:
Én sem értem, miért jó egyenesen menni 200-zal, szerintem majdnem pont olyan dögunalmas lehet, mint 130-cal... Inkább mennék 90-nel, de még akár 50-nel is kanyargós utakon (kanyarélesség kérdése, bár persze sokat számít a tudás és a bátorság is), az izgalmasabb :D
Az autópályák általában elég jók, nem azért nem érdemes 200-zal menni. Ha pedig van valami (építkezés, sebességkorlátozás, nagy forgalom), akkor ezt normális ember észleli s ahhoz megfelelő sebességgel megy. Nyilván nem egyformák a körülmények.
S persze az időjárás is számíthat. Most pl. itt óriási köd van, ami a túl alacsony és a túl magas sebességet is eléggé veszélyessé teheti adott esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!