Nektek tetszenek az ún. "rat" stílusú autók?
2015. dec. 22. 20:16
1/10 anonim válasza:
Mármint a szándékosan lepukkantra "dekorált" autók? Nem. Azért nem, mert nem szeretenm az igénytelenséget, akkor sem, ha az csak mesterséges.
2/10 anonim válasza:
Nem. Már maga az elv nem tetszik, a legtöbben a rozsda ellen küzdünk az autóknál, meg próbáljuk mindenféle módszerrel megóvni a karosszériát, ezek meg mindent megtesznek azért, hogy rozsdakupac legyen az autó. Nem is lenne ezzel még nagy gond, de nekem egyáltalán nem tetszenek ezek kinézetre sem, sőt, csúnyák.
3/10 anonim válasza:
Okádék az összes ahogy kinéznek.
4/10 anonim válasza:
A régi szép becsületben megöregedett,patinás rat-ek tetszenek,de az ilyen direkt szétrohasztott,összeflexelt vackok kiábrándítanak!
6/10 anonim válasza:
En erdekesnek talalom oket, de tetszeni semmikepp sem tetszenek.
7/10 anonim válasza:
Nem. Sokkal jobban tetszik egy szép gyári állapot még egy öreg autón is, mint ezek. De leszólni se szoktam, elfogadom, hogy ez is egy stílus és van akinek bejön.
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Hát igen, de ezekről meg messziről virít hogy fóliázva van. Bár nem olyan nagy gond ez, legalább egyedi a kisbusz vele :D
10/10 anonim válasza:
nekem van egy rat motorom tehát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!