Az utólagosan beépített kormánytekerő gomb-ért szólhat a rendőr?
én is személyautóban használnám, szervóval, korábban valahol halottam hogy képes eltörni az ember csuklóját ez igaz? (gyanítom hogy a szóbeszéd szervó nélküli autókról szól)
Mennyire praktikus / kényelmes?
Nem tudok olyan személyautóról, amelyik szerelt kormánygombbal jön ki a gyárból azt tehát utólag szerelik fel.
A kormánytekerő gomb lényege, hogy egy kézzel is kormányozható az autó, kanyarban is megfelelő mértékig, gond nélkül tekerhető a kormány.
Felszerelése nem engedélyköteles, sőt vannak olyanok, akiknek kötelezően előírják a használatát.
Az hülyeség, hogy eltöri a csuklódat, a lényege, hogy a gomb lazán forog a tengelyen, a kéz, a csukó egyik állásban sem feszül (ezért lehet gond nélkül a kanyarban is fél kézzel kormányozni) - ehhez persze kell a szervó is.
Ezt a kormánytekerő gombot a nagy kamionokra találták ki, ott sem mindegy, milyen síkban áll a kormány, és milyen átmérőjű..azoknak segített sokat, akik rengeteget tolattak szűk helyeken nyergessel...
személyautón próbáltam, de zavaró volt, semmi értelme.
a kamionon (egy darabig)élveztem...
Utolsónál a pont...
Kényelmes és hasznos!
Városi parkolásnál aranyat ér...-mikor épp csak beférsz valahova (picielőrepicihátrapicielőre.....-ismerős,ugye?)
Hagyjuk a hülyeséget...-balestnél ott a légzsák!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!