Ez igaz a hayabusáról?
Figyelt kérdés
Azt mesélte nekem egy csóka, hogy ő tartja a haza trafipaxx rekordot papucsban a hayabusájával. 320 -al fotozták le papucsban. Igaz vagy kamuzott?2015. dec. 20. 18:12
1/10 anonim válasza:
volt hasonló rekord, de hogy ki volt, azt már nem tudni..a papucs miért is fontos? a bírság a lényeg, meg a végsebesség.
2/10 anonim válasza:
ez igaz a ford focus-okról ? egy fickó azt álltja lexopta a barátnője a dugóban egy focusban
3/10 anonim válasza:
Annyira igaz, hogy már népdal szól róla:
Lobog a csóka haja dúsa, ha megindul a Hayabusa.
Száguld, repeszt a Hayabusa, 320-nál lerepült a csóka papucsa.
4/10 dirtboy válasza:
itt most mi is a lényeg? a papucs?
mert akkor nem értem miért hayabusáról szól a kérdés.
a hayabusa megy 320at,ha papucsban van az illető ha nem.
egy kawa h2r el meg 350el is mehet papucsban.
5/10 A kérdező kommentje:
és papucsban nem veszélyes?
2015. dec. 20. 19:33
6/10 A kérdező kommentje:
Azt is mondta neki ez a valami hatszázadik motorja és szerinte a világ legjobb motorja is!
Ennyire jó a busa?
2015. dec. 20. 19:34
7/10 dirtboy válasza:
dehogy is,Talmácsiék is papucsban versenyeznek.
még hogy 600adik,jó kamus.
amúgy szerintem túl misztifikált motor a haya,nekem inkább bmw s1000rr kéne.
igaz hogy 299nél leszabályoz de az pont elég elég tempó,gyorsulásban nagyon nem kap ki és barátibb a mérete is.
8/10 anonim válasza:
A busa egy sporttúra motor. Míg egy s1000rr szupersport. A saját kategóriájukban mindkettő jó motor. De nem lehet őket összehasonlítani.
9/10 anonim válasza:
A Busa szinte csak erre jó, egyenesen menni vele 320-szal.
10/10 anonim válasza:
Köszönöm 3-as, rendesen feldobtad a napomat. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!