Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nemzetközi sofőröktől kérdem,...

Nemzetközi sofőröktől kérdem, hogy ahol parkolnak hétvégén, általában mennyire vannak messze a városközponttól, azaz a szórakozóhelyektől, kluboktól?

Figyelt kérdés
Gondoltam rá, hogy péntek, szombaton elmennék egy kicsit diszkózni. Most csinálom a C-t. Nem tudom mennyi lenne a taxi tarifája.
2015. dec. 19. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Jah, a kamiont ott hagyod őrizetlenül a parkolóban:-)
2015. dec. 19. 19:15
 2/4 SándorÚr ***** válasza:
Ez teljesen változó tapasztaltabb kollégáim mondják, hogy olasz tengerparton 7végéznek állandóan, mondjuk egész olaszország 1 tengerpart. Egész Monacóban megállni tilos van mégis van aki ott 7végézik. Franciában van kamion parkoló ami mellett ott a busz megálló, ha szeretnéd az Eifffel toronynál sörözgethetsz. Mindig csak nyitott fülell kell járni és meghallgatni a tapasztaltabbakat
2016. jan. 10. 00:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Rendkívűl felelőségteljes, okos fiatalember lehetsz. Az ilyenek ültetik le hamar, mikor a migráncsok felszállnak úgy, hogy észre sem veszed, hiszen nem vagy jelen, oszt a határon meg úgy megbaasznak szárazon faaxnélkül embercsempészetért, mint a huzat. És az ilyen gyökerek meg is érdemlik. Akkor arról még nem is beszéltem, h mi van, ha a rakományt kirámolják, kárt tesznek benne! Bomba ötlet!
2016. jan. 10. 12:10
 4/4 SándorÚr ***** válasza:
előző, te biztos nem vagy sofőr. Szerinted valaki a 45órás pihenőjében minden másodpercben ébren őrzi a kamiont?
2016. jan. 17. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!