Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pontiac-ot szeretnék vásárolni...

Pontiac-ot szeretnék vásárolni. Mi a véleményetek róla? Mire kell figyelnem? (lent)

Figyelt kérdés
LEgfőképp olyan emberekkel szeretnék beszélni akiknek van/volt pontiac-juk. 1994-95ös fire bird-öt szemeltem ki magamnak 3400cm3 v6. Elvileg ez az 5. generáció, sajnos sok infót nem találtam róluk, ezért tettem meg ezt a lépést. Válaszotokat előre is köszönöm.
2015. dec. 18. 15:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Többek között arra hogy legyen nálad mindig 50 000 ft készpénz benzinre
2015. dec. 18. 15:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Internetes adatok szerint 10.6liter az átlag fogyasztása, 2 Gazdától érdeklődtem, mind a kettő 9-12 liter közötti átlagfogyasztásról beszélt. Szabad érdeklődnöm, hogy tapasztalatból beszélsz?
2015. dec. 18. 16:02
 3/12 anonim ***** válasza:

ML mercim van,4.0 literes,benzin+gáz.

Namármost ha ez bekapja a 20-23 litert benzinből,akkor egy időszámításunk előtti Pontiac miért fogyasztana annyit mint egy lepukkant munkás-Astra?

2015. dec. 18. 16:07
 4/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy erre nem tudok választ adni. 2 tulajjal beszéltem, mind kettő kb. ugyan azt mondta, ennyi a kiindulási pontom. Általában mindenki azt mondta, hogy 15-20 között inkább de ezek olyan emberek voltak, akik még látni is alig ha láttak ilyet élőben, innen nem igazán tudok adni a szavukra, épp ezért szerettem volna olyannal beszélni, akinek van valami köze hozzá, de ettől eltekintve a kérdésed logikus.
2015. dec. 18. 16:11
 5/12 anonim ***** válasza:

4.0 gázszettel, hát ez elég szomorú, biztos van benne egy f0s gázszett, rsszul beállítva, persze hogy 20-23 litert eszik. Ami gáz nélkül lenne vagy 16-17.

Nem ismerem a Pontiacot, de volt dolgom 4.2-es benzines Audival, na az evett 12-13 litert hosszabb úton úgy, hogy mindenkit megelőztem (nem autópálya), és haladtam de nagyon. Városban max 15, persze ez nem dugóban.

Szerintem a Pontiac is simán elvan 15 literrel átlagban, vagy kevesebbel.

2015. dec. 18. 16:18
 6/12 bp1985 ***** válasza:
Mondjuk azokat nem értem, aki vesz egy luxusautót, de benzinre nincs pénze, inkább gázzal szórakozik. A pontiac simán elmegy 10 környékén, elhiheted.
2015. dec. 18. 16:51
 7/12 A kérdező kommentje:
Én is így hallottam, remélem igaz. Bárcsak lenne valami módszer, amivel utána lehetne nézni ennek.
2015. dec. 18. 17:18
 8/12 anonim ***** válasza:

""A pontiac simán elmegy 10 környékén, elhiheted.""

Miért kell illúziókat állítani? Egyáltalán miért kell marhaságokat állítani?

Ember..kapjál már a fejedhez.

Volt neked már 1.3-as Dacia-nál nagyobb autód?

Lehet hogy pályán kijönne 12 literrere 21fokban,túlfújt gumikkal teljes szélcsendben,100-as utazóban.

A vegyes fogyasztás ennek majdnem a dupláját jelenti pláne ha automata és a motor is megvan már kicsit rottyanva.

2015. dec. 18. 18:52
 9/12 anonim ***** válasza:

Itt olvashatsz fogyasztasrol, de foleg merfold per gallonban lesz irva:

[link]

Itt pedig atszamolhatod km/literre:

[link]

2015. dec. 18. 20:20
 10/12 anonim ***** válasza:
GM termék: [link]
2015. dec. 19. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!