Pontiac-ot szeretnék vásárolni. Mi a véleményetek róla? Mire kell figyelnem? (lent)
ML mercim van,4.0 literes,benzin+gáz.
Namármost ha ez bekapja a 20-23 litert benzinből,akkor egy időszámításunk előtti Pontiac miért fogyasztana annyit mint egy lepukkant munkás-Astra?
4.0 gázszettel, hát ez elég szomorú, biztos van benne egy f0s gázszett, rsszul beállítva, persze hogy 20-23 litert eszik. Ami gáz nélkül lenne vagy 16-17.
Nem ismerem a Pontiacot, de volt dolgom 4.2-es benzines Audival, na az evett 12-13 litert hosszabb úton úgy, hogy mindenkit megelőztem (nem autópálya), és haladtam de nagyon. Városban max 15, persze ez nem dugóban.
Szerintem a Pontiac is simán elvan 15 literrel átlagban, vagy kevesebbel.
""A pontiac simán elmegy 10 környékén, elhiheted.""
Miért kell illúziókat állítani? Egyáltalán miért kell marhaságokat állítani?
Ember..kapjál már a fejedhez.
Volt neked már 1.3-as Dacia-nál nagyobb autód?
Lehet hogy pályán kijönne 12 literrere 21fokban,túlfújt gumikkal teljes szélcsendben,100-as utazóban.
A vegyes fogyasztás ennek majdnem a dupláját jelenti pláne ha automata és a motor is megvan már kicsit rottyanva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!