Egy 4 es golf ban mennyi lepapírozni egy motorcserét?
Valaki leírná ennek a menetét? Mármint a papírozást meg hogy kb mennyi?
Most 1.9 es tdi van benne. 1.9 PD tdi-t szeretnék bele rakni.
88 kw helyett 110kw lenne
Sokba kerül és sok időbe :)
Teljes dokumentáció a cseréről. Utána NKH, új forgalmi, új műszaki, stb... (ahogy halottam ez kb fél év)
De szerintem ne papíroztasd bele, a fene se fogja észrevenni hogy nem a gyári adagolós van benne csak egy "szakértő" vagyis aki tudja hol kell keresni a különbséget. Persze ez törvény ellenes, meg nem menne át műszakin (magyarországon? :) ) mármint hivatalosan.
Rettenetesen bonyolult es iszonyatosan sok utanajarast igenyel. Extrem peldat tudok felhozni, de ismerosomnek egy 10 eves BMW 530d-je van es ismerossel lesz kozel 1 milla a motorcsere (es ott meg ugyanaz a motor kerul bele ami volt is benne, tehat nem fognak belekotni). Nyilvan a Golf mas teszta, de hacsak nincs ismerosod akkor egy motorcsereert papirozassal engedelyezessel egyutt tuti 300 ezer korul lesz a vegosszeg es abban meg nincs benne a motor. Mellesleg ha nem az a fajta motor kerul bele ami gyarilag volt kotekedhetnek.
Nem tudom miert akarod cserelni, de inkabb add el es vegyel egy pdtdi-t :) Amugy ha nincs baja a motornak es csak teljesitmenytobblet miatt akarod cserelni hidd el nem eri meg. A pdtdi konnyen lyukrafutas lehet (tapasztalat).
Remelem tudtam segiteni!
Szerintem hívd fel a vizsgaállomást, ahol vizsgáztatnád.
Ezek motorkódosak, nem motorszámosak. Nem olyan nagy ördöngösség. Ha szerelték a kocsit mindkét motorral át lehet íratni. Bár szerintem sem éri meg. Nem tudom elképzelni, hogy annyira jó állapotban legyen a kocsi, hogy ez a kifizetődőbb, mint venni egy komplett kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!