Gáz 17 éves srácnak egy Babettához hasonló yamaha moped?
Hát nem. Marhára nem gáz. Lehet, hogy van, aki másmilyet választana, lehet, hogy van, aki gáznak tartja, de ha neked tetszik, akkor ne érdekeljen a többiek kritikája. Meghallgathatod, de aztán ne az ő szájízük szerint dönts.
15/L
Gáznak gáz, de falun "baromkodni" a haverokkal marha nagy feeling. Tapasztalatból mondom. :D Bár ez a személyiségtől függ, kinek mi a "gáz"
Egy kis gyűjtögetéssel már tudnál venni egy simson-t, ami mérföldekkel a babetta felett jár, bár még mindig nem az én ízlésem világa, max a haverokkal baromkodni.
Ergo egy simsonnal jobban jársz.
Ha a lustaság fájna,te biztos ordítanál
-Ülj inkább biciklire mert ezekkel a kis turmixgépekkel képtelenség felvenni a forgalom ritmusát,azaz jóval nagyobb az esélye annak hogy valami félvak átmegy majd a hátadon
9-es vagyok. Látom egy Yamaha yami-ról van szó. Amúgy beindul ilyen időben is! :D
Szerintem ha lefested a vázat fehérre a sárvédőt feketére a kereket meg pirosra, akkor az úgy ütős lehet. Vagy ilyen színekből valami kombináció, de neked kell tetsszen a moci. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!