Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti melyik autót választanátok?

Ti melyik autót választanátok?

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

2015. dec. 13. 18:18
 1/7 A kérdező kommentje:

mármint a passatot nem leharcolt állapotban gondoltam :D

[link]

2015. dec. 13. 18:19
 2/7 Tomcatters ***** válasza:
52%
Én egyértelműen a mazda 6 -ost :D
2015. dec. 13. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Sokak hitegetik, hogy már 1000 euróért is szép autók vannak kint. De aki tényleg járt kint autót nézegetni és valamennyire igényes is, az 4000 euró alatt nem talál elfogadható autót. Mert alatta leharcoltak vannak (persze van aki rámondja azkra, hogy szép, mondom igényesség dolga).

Na ez a két autó ennyért eléggé a határon billeghet (képek alapján nem lehet megmondani, hogy tényleg jók-e).

Azt mondom, hogy két autó kigyűjtve kevés, többet kell felírni, felhívni a gazdáikat, leegyeztetni, kimenni, végigjárni és kipróbálni mindet és ha szerencséd van, akkor 10 autóból 1-et tényleg megfelelőnek fogsz találni.

Most ha arra vagy kíváncsi, hogy Mazda, vagy VW, akkor itt most a Mazda, bár fura mód épp a szokásos 200e km-rel árulják. Ettől még nem biztos, hogy a VW hitelesebb.

2015. dec. 13. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Mazda6 ha csak ebből a kettőből kell dönteni, hogy pont az a darab milyen képről nem mondok se igent se nemet.
2015. dec. 13. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a Volkswagent venném.
2015. dec. 13. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Mazda.
2015. dec. 13. 22:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Bar Volkswagenunk van es meg is vagyunk vele elegedve, ebbol a kettobol en is valoszinuleg a Mazda fele hajlanek:)
2015. dec. 13. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!