Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyhogy dízel létére bírja...

Hogyhogy dízel létére bírja az ilyen használatot?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen van egy régi szívó dízel ford courier. 2007 óta csak területen belül használjuk. 11 hektár és nagyon sok a lejtő így 3asnál feljebb nem is lehet váltani vele, de az is ritka. Szóval 8 éve pár száz méteres utakon jár egész nap dombnak le-föl szinte mindig 2esben, és bírja. Kaszni, futómű, fékek, kuplung, váltó tropa minden, de a motor az bírja rendületlenül. Ja, és ugyan ilyen használatban van egy szintén szívó dízel B Corsa is, és motorikusan azza sincs gond.
2015. dec. 9. 02:36
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
Mert valahol olvastad hogy a dizel autót nem lehet hasznàlni 2. vagy 3.- ba? Vagy esetleg 11 hektáron? Ha normálisan használják kevesebbet erőlködik mint 5. - be.
2015. dec. 9. 05:04
 2/9 anonim ***** válasza:
27%
És most tulajdonképpen mi miben tudnánk neked segíteni?!?Vagy most csak ide jöttél elismerésért,hogy milyen ügyes vagy meg de faxa kocsid van?!
2015. dec. 9. 07:44
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Menni még megy, de valószínűleg már nem adná le a gyári teljesítményét és ha belenéznél az olajteknőbe, meg a szelepdekli alá látnám ám ott olajsarat bőven. A mi cégünknél is volt egy Citroen Berlingo, sztem annak a motorja sem érte el az üzemi hőmérsékletét az életében soha. 10 éves korára már egy zombi volt.
2015. dec. 9. 07:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Steinberg látom megint nem vetted be a gyógyszered. Hogy jön ide az, hogy én ügyes vagyok e? És ennek mi köze ahhoz, hogy ez a két autó bírja az ilyen használatot? És írtam valahol, hogy ez a két autó az enyém? Nem írtam, viszont a kérdésleírásából kiderül, hogy a munkáltatóm tulajdona. És miben tudnál segíteni? Kértem segítséget? Te elolvasod egyáltalán a kérdéseket rendesen? Vagy attól áll a cerka, ha állandóan kötözködsz mindenkivel? Nyomorult troll vagy.
2015. dec. 9. 14:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Első: nem, nem olvastam ilyet sehol. Viszont állandóan azt hallom, hogy a dízeleknek nagyon fontos, hogy üzem meleg motorral fussanak, ez a két autó meg 8 éve nem ment talán egy kilométert sem üzem melegen, vagy 500 métert egyfolytában leállítás nélkül. Csupán kíváncsi lettem volna, hogy ezek ellenére, hogy hogy bírja ez a két autó.
2015. dec. 9. 14:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Szívódízel... biztos, hogy nem köszöni meg a dolgot, de itt még azért nem is lehet azt mondani, hogy annyira rosszul viselné. Ha nekiáll kopni, akkor elsősorban csak gyengülni fog, de ilyen használatban ez úgyse annyira feltűnő.
2015. dec. 9. 18:43
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező....szánalmas vagy!Pont mint ez a ....hát kérdésnek nem igazán nevezhető betűhalmaz!De hogy a lelki világod ne sérüljön,válaszolok neked!Tudod hogy bírja az ilyen használatot?Hát így!!!
2015. dec. 9. 18:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Stájnberg megint az ágyhoz fognak kötözni az ápolók, ha nem bírsz magaddal.
2015. dec. 9. 19:56
 9/9 anonim válasza:
Hehe, tök jó ez a Steinberg és kérdező közti adok-kapok:)))) Régóta csináljátok más kérdéseknél is?
2015. dec. 10. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!