Hogyhogy dízel létére bírja az ilyen használatot?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen van egy régi szívó dízel ford courier. 2007 óta csak területen belül használjuk. 11 hektár és nagyon sok a lejtő így 3asnál feljebb nem is lehet váltani vele, de az is ritka. Szóval 8 éve pár száz méteres utakon jár egész nap dombnak le-föl szinte mindig 2esben, és bírja. Kaszni, futómű, fékek, kuplung, váltó tropa minden, de a motor az bírja rendületlenül. Ja, és ugyan ilyen használatban van egy szintén szívó dízel B Corsa is, és motorikusan azza sincs gond.2015. dec. 9. 02:36
1/9 anonim válasza:
Mert valahol olvastad hogy a dizel autót nem lehet hasznàlni 2. vagy 3.- ba? Vagy esetleg 11 hektáron? Ha normálisan használják kevesebbet erőlködik mint 5. - be.
2/9 anonim válasza:
És most tulajdonképpen mi miben tudnánk neked segíteni?!?Vagy most csak ide jöttél elismerésért,hogy milyen ügyes vagy meg de faxa kocsid van?!
3/9 anonim válasza:
Menni még megy, de valószínűleg már nem adná le a gyári teljesítményét és ha belenéznél az olajteknőbe, meg a szelepdekli alá látnám ám ott olajsarat bőven. A mi cégünknél is volt egy Citroen Berlingo, sztem annak a motorja sem érte el az üzemi hőmérsékletét az életében soha. 10 éves korára már egy zombi volt.
4/9 A kérdező kommentje:
Steinberg látom megint nem vetted be a gyógyszered. Hogy jön ide az, hogy én ügyes vagyok e? És ennek mi köze ahhoz, hogy ez a két autó bírja az ilyen használatot? És írtam valahol, hogy ez a két autó az enyém? Nem írtam, viszont a kérdésleírásából kiderül, hogy a munkáltatóm tulajdona. És miben tudnál segíteni? Kértem segítséget? Te elolvasod egyáltalán a kérdéseket rendesen? Vagy attól áll a cerka, ha állandóan kötözködsz mindenkivel? Nyomorult troll vagy.
2015. dec. 9. 14:30
5/9 A kérdező kommentje:
Első: nem, nem olvastam ilyet sehol. Viszont állandóan azt hallom, hogy a dízeleknek nagyon fontos, hogy üzem meleg motorral fussanak, ez a két autó meg 8 éve nem ment talán egy kilométert sem üzem melegen, vagy 500 métert egyfolytában leállítás nélkül. Csupán kíváncsi lettem volna, hogy ezek ellenére, hogy hogy bírja ez a két autó.
2015. dec. 9. 14:33
6/9 anonim válasza:
Szívódízel... biztos, hogy nem köszöni meg a dolgot, de itt még azért nem is lehet azt mondani, hogy annyira rosszul viselné. Ha nekiáll kopni, akkor elsősorban csak gyengülni fog, de ilyen használatban ez úgyse annyira feltűnő.
7/9 anonim válasza:
Kérdező....szánalmas vagy!Pont mint ez a ....hát kérdésnek nem igazán nevezhető betűhalmaz!De hogy a lelki világod ne sérüljön,válaszolok neked!Tudod hogy bírja az ilyen használatot?Hát így!!!
8/9 A kérdező kommentje:
Stájnberg megint az ágyhoz fognak kötözni az ápolók, ha nem bírsz magaddal.
2015. dec. 9. 19:56
9/9 anonim válasza:
Hehe, tök jó ez a Steinberg és kérdező közti adok-kapok:)))) Régóta csináljátok más kérdéseknél is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!