Ugy lesz baja a kocsimnak hogy 1hetig termosztat nelkul kozlekedek vele?
Hát ha nem olyan túl hosszú utakat vezetsz le egyhuzamban, akkor nem hiszem, hogy bármi is történne...
Például Nagyapám régen mindig kivette télre, de azt nem tudom minek, de nem az a lényeg. :)
Amúgy nekünk is volt olyan, hogy elromlott a termosztát a kocsiban és meg kellett állni útközbe, hogy hűljön, de mi 100km-eket mentünk vele...
Igen, 20-30ekm alatt teljesen elkophat, mivel tul van hutve ilyen hidegben.
Nekem telen 10-15km utan nyit ki es akkor is csak picit, igaz eg magas a gyari termosztatja meg nagy blokja van ami elviszi a hot es nagy utasteret kell befuteni ami siman elvisz annyi hot mint a huto vinne el.
5# szerinted oknélkül szinte ki se nyit a termosztátom ilyen hidegben télen? Pedig városi dugoban télen mikor meg kinyit egy idő után a viszko kuplungom is kapcsol, igaz az elektromos venti csak nyáron kapcsol be városi dugoban de a viszkos venti ilyenkor is rászokott kapcsolni ha 10-15perc alapjáraton faxbaxas van a dugoban.
A termosztat nem oknélkül van és a hőfokae oknélkül annyi! Pl. Én kocsimban Ausztral piacra 5fokkal alacsonyabb a termosztat es a viszko kuplung is más hőfoku! Ugye ott tél 10-20 nyár 30-50fok.
Lepontozhatsz de én egy métert nem mennék termosztàt nélkül!!!
Nem sok csak kicsi de sok kic sokra megy es a "majd jovoheten gcsinalom" bol lesz a soha.
Meg sok kocsiban a termosztat csere tobb oras munka, akkor ha tudom rossz elobb megveszems utana bontom ki!
Van par auto ahol a vezerles alatt a vezszij meg atfuzve a motortartobakon, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!