Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elsősegély vizsgán ezt, hogy...

Elsősegély vizsgán ezt, hogy kell? Fontos

Figyelt kérdés
Ma megyek elsősegély vizsgára, voltam a tanfolyamon de nem mondta az oktató el ezeket. Bemegyünk majd mondják, hogy csináljam az újraélesztést akkor, hogy kezdjek neki? Csak térdeljek a bábú elé és kezdjem a tanultakat vagy fel kell venni gumikesztyűt, vagy ki kell rakni valami táblát akármi? És a stabil oldalfektetésnél is kérdezzem meg, hogy jónapot jól van e ? vagy kezdjem rögtön a fektetést ?
2015. dec. 8. 09:22
 1/4 Beviz Elek ***** válasza:
A vizsgán elmondják hogy mit kell csinálnod. Ha valami nem tiszta,akkor visszakérdezel, arra válaszolnak és tudni fogod.
2015. dec. 8. 09:49
 2/4 TheCruve ***** válasza:

Hát ha stabil oldalfekvésnél meg kérdezed hogy jól van-e? vagy hogy Jó napot! :D szerintem be is fejezed a vizsgát...

A stabil oldalfekvés az elsősegély egyik legfontosabb életmentő műfogása,mert biztosítani lehet vele az eszméletlen sérült szabad lélegzését, hanyatt fekvő helyzetben ugyanis a nyelv hátracsúszhat, illetve a nyál, vér és hányadék is elzárhatja a légutakat.

2015. dec. 8. 13:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Sikerült?

Gézt tegyél a bábú arcához újraélesztésnél. Nagyon nincs a tételeknél a oldalfektetés, sebzéseket nézd át, persze ha még nem vizsgáztál. Ha vizsgáztál és olvasod ezt, kérlek válaszolj, hogy mi volt, hogy sikerült. Kíváncsi vagyok. :) Drukkolok.

2015. dec. 8. 15:15
 4/4 A kérdező kommentje:

igen sikerült :)

köszönöm a segítséget :)

2016. márc. 14. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!