Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra G-nél hogyan tudom...

Opel Astra G-nél hogyan tudom megcsinálni azt, hogy inditáskor ne irja ki 10 mp-ig a kilométerora álláson azt, hogy INSP?

Figyelt kérdés
Azaz hogy vigyem a 20. 000 kilométeres szervizre. Egy 10 éves kocsit nem szivesen viszek márkaszervizbe. Egyszer láttam mikor csinálták, hogy a kulcsot valahányszor elforgatták gyujtásra és levették.Azt szeretném tudni,hogy hányszor kell ráadni meg levenni a gyujtást és mennyi ideig rajtahagyni másodpercben... Elöre is köszönöm!
2010. márc. 22. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt magad is ki tudod ütni! Tedd gyújtásra, majd tartsd nyomva 3 mp-ig a nullázó gombot, és láss csodát! Villant még valami feliratot, és többet nem jelenik meg! :)
2010. márc. 22. 15:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült... Esetleg valakinek valami más tipje?
2010. márc. 23. 03:51
 3/5 anonim válasza:

Igen van!Az INSP azaz Inspekció az ojalcserére utal.

elhasználódott az olajad.mikor cserlted?

2010. márc. 23. 20:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Az olajat 1 honapja cseréltam... Az INSP arra utal,hogy vinni kell kötelezö szervizre. Csak 160.000 kilométernél nem fogom oda vinni. És sikerült megoldani a feladatot:

A kulcs 0 állásán megnyomni a Km nullázot és tartani nyomva,ugy adni rá gyujtást és 2 másodperc mulva elkezd pislogni az irás ls megjeleni 4 db - jel és már meg is vagyunk. Ennyi

2010. márc. 24. 01:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyújtás nélkül benyomod a fékpedált és a napi km számláló gombját, és ez után teszed rá csak a gyújtást. És így tudod nullázni a szervíz intervallumot :D
2014. jún. 11. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!