Karcolások javítása?
arról van szó, hogy a sötét színű autómra felugrált a kutya és a körmeivel "szép" cikk-cakkos nyomokat hagyott a fényezésen. A világos alapozó kilátszik mindenhol, de a fém nem.
Ezeket a hibákat lehet valamilyen módon javítani az elemek telibe fényezésén kívül?
Nem szívesen festeném le a fél autót, már csak a törésmentes előélet miatt sem
Köszi, valóban körömmel érezni a mélyedést, az alapozó látszik, nem pedig rákerült valami világosabb "anyag" sajnos, mint egy meghúzásnál.
Hát nem tudom, hogy érdemes-e, motorháztetőt, hűtőrácsot, lökhárítót, két sárvédőívet, és egy A oszlopot telibe fényezni ezért, de baromi ronda.
A kutya alapvetően tudja mit szabad. Két éve áll az udvarban a kocsi minden éjjel, eddig nem volt ilyen.
Más kérdés; mivel van lakásbiztosítás, ami tartalmazza a kutya által okozott kárt, lehet realitása, hogy a biztosítótól pénzt szerezzek erre? Az autó az én tulajdonom, a kutya és a ház nem. jelenleg ez a bejelentett lakcímem (még max. 1 hónapig)
Nem biztos, hogy az alapozó kilátszik, a lakk kicsit mélyebb karcolása is fehéren mutat. Ekkor lakkjavító stifttel lehet belehúzni és száradás után (uv fényre száradnak meg) helyileg polírozni.
Hogy tényleg kilátsszon az alapozó, ahhoz már fémtárgy kell, a mély karcolás kivitelezéséhez. Szerintem a kutya körme nem csinál olyan mély karcolást.
Ha mégis biztos, hogy az alapozó látszik ki, akkor festékjavítóval kell belehúzni a karcolásba, eltörölni, hogy egy szintben legyen az eredeti festéssel, majd száradás után polírozni.
5-ös, a lakásbiztosításban nem az a kár van benne, amit a kutya a lakásban okoz, hanem egyéb károk. Pl megharap valakit, mert kiszökik az utcára.
Utolsó köszönöm a tippet, mindenesetre festővel egyeztetek, már csak kell találni egy jót, aki nem lehúzni akar és telibefújni az egész kocsit
Kérdező, akkor próbáld meg, de ne csodálkozz ha rövid úton lepattintanak!
Vesztenivalód nincs, csak az időd legfeljebb, hogy utánajársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!