Egy 8-10 éves benzines Skoda Octavia mennyit fogyaszt a városban?
Figyelt kérdés
Elsősorban azok válaszoljanak, akiknek Octaviájuk van.2015. dec. 6. 22:30
11/16 anonim válasza:
Nem tudom, hogy te mit vártál, mi válaszolók csak olyan kérdést, amire lehet érdemben válaszolni...
12/16 A kérdező kommentje:
Kaptam értelmes választ két embertől is. Az ő képességeiket nem haladta meg a kérdés.
2015. dec. 7. 09:11
13/16 anonim válasza:
10 litert? Ez inkább tűnik szintén szarkazmusból odavágott válasznak. 1,4-nek kicsit sok lenne az a 10 liter, a 2,0 meg nem igazán férne bele...
14/16 anonim válasza:
Nekem 1,6 75 volt. Igen a 9-10l teljesen reális (csak) városi közlekedésben.Télen nyugodtan fölé is megy.Egy 1300kg-os autót a semmi nem fog mozgatni.Többek között egyébként ezért is váltottam dieselre.
15/16 anonim válasza:
Egy primitív embernek felesleges elmagyarázni,hogy primitív,úgysem fogja megérteni mivel primitív!!
16/16 anonim válasza:
Egy közel 10 éves skoda, hát olyan 5 litertől 25 literig bezáróan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!