Fékbetétek beszerelési irány, melyiket hova?
Minden fékbetéten van egy jelölés, egy nyíl,hogy a kerék forgásának az irányába mutasson a fékbetéten lévő nyíl?
Vagy van amelyik betéten van jelölés és van amelyiken nincs?
Amelyik betéten nincs jelölés, azt a betétet bármelyik kerék oldalra felszerelhetem azaz nem lényeges merre forog a kerék (féktárcsa).
Azt természetesen értem, hogy pl. az első fékbetétnél a kopás vissza jelzős betétet csak arra a helyre szerelhetem ahonnan a régit kiszerelem. Az én mostani esetemben a cserélendő betéteken ( ATE betét, Skoda Superb) a kopást jelző betéten van egy nyíl, azt a forgás irányába mutatva kel felszerelni , de a nem kopás visszajelzős betéten nincs nyíl, annak a betétnek mindegy a forgás irány szempontjából történő beszerelése?
Ha már kitört belőled az ősi szittya vér, és mindenáron nyilazni akarsz, hát tedd meg, de a fékhez ne babrálj!.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!