Mazda mx5 vélemények?
Szeretnék venni egy Mazda MX5-öt és az lenne a kérdésem, hogy milyen autó, mennyire megbízható, mikre kell odafigyelni? 1 hónapja találtam rá erre az autóra, azőta rengeteget tájékozódtam róla és, ahogy az autókritikusok is írják, tényleg nem találni róla rosszindulatú cikket a neten. Azt is mondják, hogy ez az autó egy a kevés autó közül, aminél nem igazán számít a kor. Olvastam, hogy kényelmes, jó vezetni, remekül kezelehetö és összességében egy remek autó!
Köszönöm a válaszokat!
Kategória csúcsa sokak szerint de én inkább toyota mr2 turbo 2.0 -t vennék az utolsó bukólámpásat.
Nézz utána az mr2 -knek is!
de valóban rossz szó nem lehet az mx5re, de az mr2 kezesebb és szebb, meg erősebb.
Élményautó, erre nincs más szó. Hogy nem számít nála a kor, hát nézd meg az 1. generációt az NA-t és a mostanit, alig lesz különbség. jó persze van különbség de az elv ugyan az kicsi könnyű szívómotor + netán sperr difi és egy jó váltó. Ezt a japánok mindig is tudták.
1 dologra kell csak odafigyelni a rozsdára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!