Milyen használt autót érdemes venni 500 ezer forintból?
#12:
látott W123-124 -ek 99,9%: amit bontásra se vennék meg, nem, hogy megmenteni.
padlólemez küszöbtől küszöbig rohadva, hibás Kjet, futúműn minden lógott, eladók 99% kokeró, automata kúszott, stb....
Erre a gépre is sok sok sok lom után akadtam rá!
Egy BMW 10 millió forintnál is többe kerül, mégis hogyan gondoltad ezt a 250.000-es vételt? Bontószökevényt nem érdemes venni, már pedig a több 10 éves bmw-k mind azok.
Ha használtat tudsz csak venni, akkor gyűjts még egy kicsit az 500-hez és tudsz venni egy jobb állapotban lévő normális autót.
Ne is zavarjon 191km/h a gyári vége a 316i nek.
Ugye a gyári végét minden autó nehezen éri el az utolsó 5% körül, kb. 90-95%ig gyors ott a maradék 5-10%nál lomha.
Ez azért nem teljesen igaz, mert az én kocsimnak papíron a végsebessége 180 km/h, én pedig a múltkor 190 km/h-t mentem vele (nem lejtőn), és még bírta volna tovább is. Lomha sem volt, mert épp 3 kocsiból álló sort előztem meg az autópályán, nem is gondoltam közben hogy így fel megy, elég gyorsan tette mindezt.
Mondjuk az én kocsim nem egy 20 éves tragacs, hanem 3 hónapos.
ki a f szt éérdekel mit pofázol te utso csira?:D fogadok egy romhalmazod van oszt feljársz ide pofázni mert nincspénzed a f 0sodat tankolni,ezért itt vered,grt.
Ám rohadtul nem kamu:) de nem izgat én csak leirtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!