Hol van lehetőségem tuningolni?
Figyelt kérdés
Lassan lesz saját autóm és szeretném egyedibbé tenni. NFS féle tuningokra természetesen gondolom nincs lehetőség, de szeretnék sportlökhárítót, fellépőt, légterelőt, matricákat, festést a leendő autómra. Hol tudnám ezt megoldani?
Pécs környékén, lehetőleg :D
2010. márc. 21. 14:52
1/6 anonim válasza:
USA, CA, Los Angeles, BodyShop? :D
2/6 anonim válasza:
Előző voltam, Amúgy vannak kifejezetten ilyen autó tuning boltok. Debreceni vagyok így feléd nem tudok mondani boltokat de biztos arra fele is vannak.
3/6 anonim válasza:
www.carstyling.hu itt nézz szét alaposan, nézz meg autókat hogy milyenre mi való. Ha tuningolsz akkor a KRÓMCSÍKOT, MATRICÁT, KAMUBEÖMLŐT KERÜLD!!! De tényleg. Ha Suzukid van akkor írj privit, nekem is az van, tudok segíteni.
4/6 anonim válasza:
Sportlökös??:D:D:Daz milyen:D:D:D
5/6 anonim válasza:
tyuningbojler/ azaz nagylökös!!!
6/6 anonim válasza:
www.fonixtuning.hu
itt nézzél lököst meg amit akarsz a verdádra!!!!!
milyen kocsid lesz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!