Milyen autó lenne alkalmas rendszeres, nagy távolságú útakra, maximum 1 millió Ft-ból?
Jelenleg van egy 17 éves 1.4-es F Astránk, amivel ugyan nincs semmi gond, eléggé megkímélt, viszont adódott egy olyan lehetőség, hogy 2 személyt kellene ide-oda szállítgatni az országban, felszereléssel, és úgy gondolom, hogy az Astra hosszútávon nem bírná.
Nyilván a cuccok miatt valami kombit keresek, de megbízhatósági szempontokból nem tudom, milyen modelleket érdemes a használt piacon keresgélni, 1 milliós keretből.
Hozzáteszem persze, tudom, hogy a kérdés elég nehezen megválaszolható, hiszen nagyban függ attól, hogy milyen az állapota egy használt autónak, meg hogyan bántak vele, de hátha tud valaki tanácsot adni.
"kérdés elég nehezen megválaszolható"....na látod ez biztos,mert nem tudom mik ezek a szuper titkos "cuccok"....hogy 2 utazótáska,vagy valami betonozó felszerelés betonkeverővel,vödörrel,lapáttal stb.....ezt nem lenne gond tudni,mert nem biztos,hogy csak kombi jöhet szóba!
A "nagy távolság" miatt gondolom pályán használnád,tehát nem lenne gond ha erő is lenne benne,és ne kelljen ostorozni meg sarkantyúzni a 130-ért.....
Szóval még egy kis infót csepegtethetnél,mert ez így nagyon kevés!
Fele annyiból is megúszod. Pl. citroen xantia break dizel.
Az F-asztráért jó ha kapsz 300at...
fócvágen tdi felejtős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!