2.5 V6 TDI motorban egy henger nem megy?
Figyelt kérdés
Alapjáraton véleményem szerint megy minden hengerem, de terhelés alatt nem vagyok benne biztos. Hogy tudnék meggyőződni róla, hogy megy-e minden hengerem pl. amikor gyorsítok? a kocsi nem füstöl, hidegen-melegen szépen indul. 1400-as fordulat környékén érdekes brúgó hangja van, mellette néha csörgő, csattogó hang is előjön. Adagoló, vezérlés, előtöltés jó. Köszi a segítséget előre is.2015. nov. 24. 18:32
3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem jó, mert hidegen is jól indul. Hibakódot nem hoz a gép. Hogy tudnám kideríteni hogy a porlasztók jók-e?
2015. nov. 24. 19:14
4/7 anonim válasza:
Azt csak szakműhely tudja megmondani hogy jók e a befecskendező szelepek. Az hogy megy minden henger meg rendesen megy az autó nem jelenti azt hogy minden a legnagyobb rendben van, mert ha más nem akkor a károsanyag kibocsájtás sok, ez persze hosszú távon csökkenti a motor élettartamát. Az amúgy sem egy jó hírű motor, egyszer vidd el egy dízelekre szakosodott szervizbe és ők elmondják hogy van-e baj, ha van akkor mekkora.
5/7 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam diesel szervizben, az adagoló, vezérlés, előtöltés rendben van. Többit nem nézték.
2015. nov. 24. 20:31
6/7 anonim válasza:
"Gyertyák jók?"
Ez szép volt, egy dízelautós kérdésnél.
Szerintem megy minden henger. Ez a búgó hang lehet a lendkeréktől, vagy a motortartó bakoktól is.
7/7 A kérdező kommentje:
Gondolom izzítógyertyára gondolt, de úgy tudom, hogy meleg motornál annak nem sok szerepe van. Bal oldali bakom cserés lesz az igaz.
2015. nov. 25. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!