Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2.5 V6 TDI motorban egy...

2.5 V6 TDI motorban egy henger nem megy?

Figyelt kérdés
Alapjáraton véleményem szerint megy minden hengerem, de terhelés alatt nem vagyok benne biztos. Hogy tudnék meggyőződni róla, hogy megy-e minden hengerem pl. amikor gyorsítok? a kocsi nem füstöl, hidegen-melegen szépen indul. 1400-as fordulat környékén érdekes brúgó hangja van, mellette néha csörgő, csattogó hang is előjön. Adagoló, vezérlés, előtöltés jó. Köszi a segítséget előre is.

2015. nov. 24. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Gyertyák jók?
2015. nov. 24. 18:37
 2/7 anonim ***** válasza:
porlasztócsúcs
2015. nov. 24. 18:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem jó, mert hidegen is jól indul. Hibakódot nem hoz a gép. Hogy tudnám kideríteni hogy a porlasztók jók-e?
2015. nov. 24. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt csak szakműhely tudja megmondani hogy jók e a befecskendező szelepek. Az hogy megy minden henger meg rendesen megy az autó nem jelenti azt hogy minden a legnagyobb rendben van, mert ha más nem akkor a károsanyag kibocsájtás sok, ez persze hosszú távon csökkenti a motor élettartamát. Az amúgy sem egy jó hírű motor, egyszer vidd el egy dízelekre szakosodott szervizbe és ők elmondják hogy van-e baj, ha van akkor mekkora.
2015. nov. 24. 19:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam diesel szervizben, az adagoló, vezérlés, előtöltés rendben van. Többit nem nézték.
2015. nov. 24. 20:31
 6/7 anonim ***** válasza:

"Gyertyák jók?"

Ez szép volt, egy dízelautós kérdésnél.

Szerintem megy minden henger. Ez a búgó hang lehet a lendkeréktől, vagy a motortartó bakoktól is.

2015. nov. 24. 20:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Gondolom izzítógyertyára gondolt, de úgy tudom, hogy meleg motornál annak nem sok szerepe van. Bal oldali bakom cserés lesz az igaz.
2015. nov. 25. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!