Motorháztető légbeömlő rögzítése, hogyan?
Figyelt kérdés
Adott egy műanyag ál-légbeömlő, amit motorháztetőre kéne rögzíteni. Mivel tehetném ezt meg? Milyen ragasztóval, vagy estleg valami mással kéne? Köszi a válaszokat előre is :)2015. nov. 23. 09:14
1/3 vatafak válasza:
a lökhárító javító szakik használnak valami speckó fekete ragacsot ami brutálisan ragad. anno a milotec-es skoda cuccokhoz is ilyet mellékeltek de nem tudom h kisker forgalomban hol lehetne hozzájutni. próbálj vmi lökhárítós műhelyt keresni a környéken sztem. a 3m-es kétoldalas ragacs se rossz de a vastagsága miatt elállna a légterelő
2/3 anonim válasza:
Kétoldalas díszcsík ragasztóval, szilikonos karosszéria tömítő/ragasztóval, esetleg szélvédőragasztóval.
3/3 anonim válasza:
Szerintem kár vele kínlódnod,legkésőbb a következő műszakin úgyis leszedetik veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!