Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikortól vezethetek nagymotort?

Mikortól vezethetek nagymotort?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

B-kategóriára megvan a jogsim. 17 éves múltam.

Az érdekelne,hogy nagymotort (korlátlant A-t) mikortól vezethetek és,hogy van... Olvastam,hogy mostmár kilowattban vannak a kategóriák..

Úgy tudom,le kell tennem 125-ösre,aztán 250-esre,és végül a korlátlant.

Hány éves koromban rakhatom le a korlátlant? Illetve hallottam,hogy pl van a 250-es kategória,amit már kilowattban mérnek és az érdekelne,hogy annak kb hány lóerő a felső határa.

2015. nov. 22. 16:03
 1/3 anonim ***** válasza:
24 éves kortól lehet korlátlan A kategóriád. A 250-es motorhoz legalább A2 kell. Nem kell kisebb kategóriákat csinálnod, ha megvan az életkorod mehetsz egyből A-ra is, legalábbis azt hiszem hogy még így van.
2015. nov. 22. 16:05
 2/3 A kérdező kommentje:

Olvastam az előbb,hogyha 18 évesen lerakom az A2-t,akkor már 20 évesen mehetek nagyra.

Akkor végülis a 125-ös motor jogsi kimaradhat?

Nem kell sorba minden kategóriának meglennie?

2015. nov. 22. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Jól olvastad, két éves A2-vel csinálhatod a korlátlant, és nem kell sorba menni, bármelyiket kihagyhatod. 24 éves korod után akár egyből a korlátlant is megszerezheted.
2015. nov. 22. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!