Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Piros BMW ciki férfinak?

Piros BMW ciki férfinak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Éppen autóvásárlás előtt állok, nagyon megtetszett a BMW 420d gran coupe piros színben. Németországban elég jó áron hozzá lehet jutni használtan. Az lenne a kérdésem, hogy férfinak nem ciki a piros kocsi? Szerintem nagyon jól néz ki de nem szeretném később azért megbánni a megvásárlását mert sokan cikiznek miatta. 25/F Mielőtt bárki kötözködne, szerintem ebben semmi nagyzolási szándék nincs mivel senki nem tudja, hogy ki vagyok. Válaszokat köszönöm.

2015. nov. 22. 13:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Hallottam már olyat, hogy néhány elmeroggyant lebuz1zott egy férfit mert piros autója volt, már csak az elmeroggyantak miatt is inkább vegyél más színűt.

Ami meg elég jó árban van azzal vigyázni, mert nem ritkán csalás (nigériai típusú csalásnak hívják) vagy motorhibás, esetleg karambol után lett helyreállítva.

2015. nov. 22. 17:25
 12/16 anonim ***** válasza:
30%
Most néztem az adatokat... És te a színe miatt aggódsz, amikor 2000-es dízelt vennél? Ez a két adat, hogy 2000 ccm és dízel még a piros színnél is csajosabb. :D
2015. nov. 22. 22:55
 13/16 anonim ***** válasza:
a szín gyönyörü sztem dögös a piros énis gondolokok piroson bár én magyarországon dolgozok hellrot 46 coupe na az dög :D de könyörgök egy négyes bmw negyelen már grand coupe meg nelegyen már négyhengeres dizel.... :D
2015. nov. 23. 15:22
 14/16 anonim ***** válasza:

[link]

Gondolom ez is b*zis. :)

2015. nov. 23. 15:31
 15/16 anonim ***** válasza:

"Ez a két adat, hogy 2000 ccm és dízel még a piros színnél is csajosabb. :D"

Az ilyenek általában biciklivel, vagy BKV-val járnak.

2015. nov. 23. 19:14
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem x6 volt azzal különösebb bajom nem volt meg hibái se voltak

A dízellel semmi gond csak azért néha vidd el egy hosszabb útra és kakaóval végig az úton ,hogy kiégjen a korom(ezzel nem akartalak elijeszteni a dízeltől) a benzinesre a gatyád is rámegy

Szerintem oké az a kocsi nagyon ,de pl fekete 17-es 18-as MAK felnik vagy BMW feka alufelniket vegyél rá

Mennyit mennél vele egy nap és hol?

Jó száguldást

2015. nov. 24. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!