Miért van munkaidőben is ilyen nagy forgalom?
A város központjában lévő háznál dolgoztam és kajaidőben kint a kapuban bámészkodtam és egyszerűen nem értem hogy mit csinál az aki ilyenkor a városban furikázik munkaidőben, azt megértem ha céges autó, teherautó vagy taxi megy ilyenkor mert azoknak a munkájukhoz tartozik ez, de a sok személyautóval közlekedő mit csinál? és miből van rá pénze ha nem dolgozik?
Tudom van aki délutános vagy esti műszakban dolgozik de esti műszakos kevés van és azt nem hiszem hogy mindenki délutános műszakban van és azzal tölti el az előtte levő pár órát hogy kocsikázik, biztos van köztük olyan is de azért nem hiszem hogy mindenki.
HÁt ezen már én is elgondolkodtam egy párszor:D
sok pénzt kapnak a munkanélküliek:D vagy nem tudom:D
Ugye nem gondolod hogy mindenki aki dolgozik az egy reggeltől késődélutánig az irodában ücsörgő alkalmazott?
Anyám pl. van hogy egész nap jár-kel a városban, és csak pár órára esik be az irodájába.
Apámnak a munkaideje sem előre meghatározott, szinte minden nap máskorra jár dolgozni.
Gondolom van még egy csomó másik ember aki ugyanígy van...
A többinek meg épp szabadnapja lehet.
Vagy fizeti az apja/pasija/akárki.
Nekem ugyan kocsim még nincs, de én is nagyon sokat mászkálok a városban munkaidőben, postára járok, apehba, elhozok valahonnan valamit...stb.
Mondom, egy csomó munka van ami nem feltétlenül helyhez kötött, viszont céges autó sem jár hozzá (azok gondolom csak a nagyobb cégeknél vannak)..
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!