Mz Etz 250 vagy 125/150-es jobb erdőbe járni letérni az utakról terep motorozásra?
Figyelt kérdés
Más motor nem érdekel hogy ez meg ez jobb lene köszönöm!2015. nov. 20. 17:15
1/5 anonim válasza:
Ha már a nem jó és a nem jó közül kell választani, akkor legyen a nem jó... Valószínűleg a kisebb, mert könnyebb legalább. De egyik se való terepre. Normális állapotú földútra még talán igen, de annál keményebb körülmények között inkább csak saját magad szivatására alkalmas.
2/5 anonim válasza:
Ha már MZ akkor ets300/G csak, hogy még mobile.de -n is egy eredeti Geländesport szökőévente bukkan fel a hírdetések között kb. 2000eurós áron :(
3/5 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=eWQISfI2dYw ilyenről beszélek.
4/5 anonim válasza:
Ezek közül a 150-eset ajánlom.250-es már tul nehézkes.Nem lenne jó vele terepezni.
5/5 anonim válasza:
én egyszer kipróbáltam a 150 est kellemes volt könnyű ugrott ha kellett odaraktam ahova akartam ismert terepen kell menni vagy óvatosabban mert a meglepi bukkanókat kátyúkat nem tudja tolerálni a rugózás. első telóba új szimering meg 5w olaj jó ötlet meg szélesebb enduro kormány szivaccsal meg majd meg látod ki alakul az mire van szükség. jó csapatást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!