Gázadásra remeg a kasztni és a váltókaron is érezni a remegést, kormányon nem, mi lehet ez?
kb 60-90km/h között érezni a rázkódást, ha leveszem a gázról a lábam akkor mérséklődik /annyira nem is észrevehető a remegés/szitálás.
Illetve nem tudom hogy összefüggésben van-e, de a motorfékezéskor érződik egy enyhe koppanás, induláskor erős gázadásra pedig szintén koppanás, illetve 2-3 as fokozatban süvítő, vinnyogó hang, szintén motorfékezéskor, gondolom ezek összefüggésben vannak...
Te tetted fel ugyanezt a kérdést már párszor ugye?
Mert akkor ha nem a kerék és megnézetted másik gumisnál is. Akkor marad a féltengely és/vagy a motortartó bak. Lehet komolyabb gond is, de ezekkel kezdeném
Egyszer valóban feltettem egy hasonló kérdést...
Kicsit pontosítottam rajta+ meg nem gondoltam hogy bárki is hozzászól még a régi kérdéshez.
Volt egyébként gumicsere, egy ici picit talán másabb lett de ugyanúgy megvan a remegés. Nem annyira durva, de azért észrevehető.
Hamarosan elviszem valakihez, úgyis nagyszervíz előtt áll a kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!