Letezik, hogy leall a motor ha nem vagy bekotve x ideig?
Figyelt kérdés
2015. nov. 19. 11:05
11/21 anonim válasza:
8-as az 5 vagyok ... ez meg hogy ?
12/21 Tomcatters válasza:
A két első ülésbe nyomaserzékelö van ... ha(gép könyv szerint 3kg(kb babaülés +baba minimum súlya) nal több nehezedik az ülésre letilt az ecu, ha csak nincs a biztonsagi ov bekapcsolt alapotba )
13/21 anonim válasza:
És ez milyen tipusú autó pontossan ??(fogadjunk valami ócska japcsi) ilyen dolgot is csak az "elmebetegek" tudnak kitalálni ....
14/21 Tomcatters válasza:
7.gen benzines 2 literes honda accord sport..... 10 éve van nalam, 10 éves, és tökéletesen hibamentes (ezt még az első csavarjától az utolsóig japánban gyártották ) nincs made in uk.. stb rajta ;) csak made in japan :) (denso)
15/21 anonim válasza:
Kérdező, döntsd el te: te vagy az autógyár... vajon beépíted-e ezt a "biztonsági" funkciót, ami esetleg az autót egy vasúti átjáróban (vagy egyéb veszélyes helyen) állítja le, ezáltal úgy "védi" az autó utasait, hogy megöli őket?
Én biztosan nem tennék ilyet, már csak azért sem, mert elég, ha az öv-érzékelő idő előtt meghibásodik, és akkor a tulaj számára használhatatlanná válik a kocsi, amitől a márka presztízse (ha van neki) odalesz.
16/21 anonim válasza:
Egy ilyen biztonsági rendszert (elektronikát) a japán mérnökök nem bíznak a tervezett elavulásra .. :D
17/21 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a sok valaszt(meg videot :Oooo ) . De ugy ertem hogy ut kozben kikapcsolhat e, ha nincs bekotve?
2015. nov. 19. 18:25
18/21 anonim válasza:
nekem ki lett kötve (Audi) nem hangozik meg nem is írja ki ;)
19/21 anonim válasza:
elözö tulaj által lett. ez.
kérdésre váalszolva nem lehet mert az veszélyzetetés lenne pl egy tempós előzésnél ha leáll a motor
20/21 anonim válasza:
"Beviz Elek nevű felhasználó válasza:
Tényleg csak neki :D
"Ez a video privát" "
Már nem privát, viszont saját néven rakta fel.
Laci, biztos hogy ezt akartad?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!