Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 50ccm es motoron mekkora az...

50ccm es motoron mekkora az esélye hogy elkapnak jogsi nélkül? Vagy hogy igazoltatáskor lebukok?

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 10:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A rendőrök nagyon ki vannak hegyezve a robogósokra,szóval ha találkozol eggyel akkor nagyon elképzelhető,hogy megállít,ha meg igazoltat, akkor automatikusan kérik a jogsidat tehát igazoltatásnál jogsi nélkül 100 h lebuksz.
2010. márc. 20. 10:36
 2/8 anonim válasza:
az első hozzászólónak igaza van mert én is robogós vagyok és volt már olyan h 1 hónapon belül 5ször is igazoltak... :S
2010. márc. 20. 10:44
 3/8 anonim ***** válasza:
38%

Hát nemtudom,én ha meglátok egy rendőrt akkor kihuzom magamat és belebámulok az arcába,felveszem vele a szemkontaktust.A magasságom 190 lehet ezért nem állitanak meg,de még csak 16 éves vagyok és nincs jogsim.

De amugy szerintem annyira nem szemétkednek a robogosokkal.Még annyit,hogy akit igazoltattak kérték,hogy mutassátok be a kötelezö biztositást igazolo papirt?

2010. márc. 20. 10:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Jah mert te 190 cm vagy majd megilyednek tőled mi? Ezen röhögnöm kell....kigyúrt állatoktól nem szarnak be majd pont egy 16 éves gilisztától?Meg mivel év eleje van mindenkinek kell biztosítást kötni szóval a motorosokra rávannak szállva és kérik is! Erről ennyit ..páff
2010. márc. 20. 13:17
 5/8 anonim válasza:

Szerintem a 190 magas srác nem arra utalt hogy megijednek tőle hanem hogy nem idősebbnek gondolgáj, és hogy meg sem fordul a fejükbe hogy nincs jogsija, mert magas=nem olyan fiatal !Én Kb 10 éve járok robogóval jogsi nélkül!Sőt több, mert 14 éves korom óta, most pedig 27 vagyok!Lehet azért nem állítanak mert szőke vagyok, és nő!Vagy nem tudom,!Igaz falun lakom, itt határőrség által kihelyezett zsaruk vannak, és ismernek minket!Mikor a szüleimnél vagyok (ők városban laknak)Akkor Anyu robogóját használom ott, és még ott sem fogtak meg!

Lehet mázlis vagyok!

2010. márc. 20. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Épp ez az..magas szóval kinéz vagy 18-nak.(magasság alapján) ÉS mivel rendőrnek készülök , tudom hogy a 14 évesek nem mernek jogsi nélkül menni. a 20 felettiek meg vagy lerakják vagy van annyi eszük , hogy nem mennek jogsi nélkül. így maradnak a 16-20 éves fiatalok. Szal ezeket sűrűbben állítják meg, mint pl. egy nyitott bukós nagybajszos simsonos öregembert..erről ennyit...

Szőke nőnek meg annyit , hogyha NETÁN baleset érné ÉSHA nemis az ö hibájából (lehet hogy van érzéked/ rutinod) de akkor is téged fognak hibáztatni! Mert azt mondják nincs jogsid te szabálytalankodtál!És a mai világba a motorsokat nagyon lenyomják!Én is nagymotorral közlekedek és volt már 1,2 meleg helyzetem!

2010. márc. 20. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Épp a mai nap büntettek meg a rendőrök előttünk két robogós srácot, gondolom jogsi nélkül mentek.

Az ablakból láttam, volt rajtuk bukó e nagyon fiatalok voltak ebből ítélek erre.

De szerintem ez függ attól hogy merre mennél a robogóval. Hacsak kisvárosban / faluban kertek alatt közlekedsz vele akkor kisebb az esélye a lebukásnak, de ha a főutakat is használod + városokat is szeled, akkor elég nagy a rizikó! Nem biztos hogy megéri!

2010. márc. 20. 14:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Én vagyok a magas fiu,én ugy gondoltam,hogy mivel nem olyan gyerekes az arcom és magas vagyok,nem fordul meg a fejükben az,hogy kis fiatal ennek ugyan nincs jogsija

Amugy ma mentem 3 rendőrrel találkoztam utam során,ebből csak egyik nézett ,aki szembe jött egy mellékutcán,de én integettem nekik,ők meg vissza.Ez itt volt törökbálinton és budapesten

2010. márc. 20. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!