Szerintetek, egy kerék alá helyezett sörös doboz ki tudja vágni a gumit?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm "poénból" a kerekem alá helyezett egy üres sörös dobozt. Nekem annyira nem tetszett a dolog, szerencsére észrevettem. Képes lehet kivágni a gumiabroncsot, ha véletlen áthajtok rajta?2015. nov. 16. 12:59
1/7 anonim 

válasza:

Kivághatja, de általában nem szokta. Nekem is előfordult már többször hogy átmentem üvegen, de nem lett semmi baj.
2/7 anonim 

válasza:

Nem képes rá, a gumiabroncs ennél jóval erősebb. Egyébként is: a sörösdoboz ettől összelapul, nem alakul ki rajta éles felület.
3/7 anonim 

válasza:

Jól néznénk ki az a pár tized mm falvastagságú aludoboz szét tudná vágni a gumit......
4/7 anonim 

válasza:

Napi szinten sokkal keményebb, élesebb tárgyakon hajtasz keresztül, amelyek nem okoznak problémát az abroncsnak.
A sörös doboz még egy jobb állapotban lévő bicikli gumiban sem tesz kárt, egy éles kavics sokkal nagyobb igénybevételt jelent, de még az sem vág(hat)ja ki az abroncsot - ha igen, az abroncs nem alkalmas a közlekedésre
6/7 anonim 

válasza:

Jaaa sörös doboz?? Én sörös üveget olvastam. Még az sem vágja ki. :))
1-es voltam.
7/7 webshark 

válasza:

ha tudod hopgy "szándékosan" tette oda, és mondjuk fél doboz "éles" fele áll felfele- én simán feljelentettem volna, hogy
- a gumit megrongálva téged akart picit veszélyeztetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!