Mennyibe kerülne megjavítani a sérült lökhárítókat?
Lenne egy autó az interneten, ami érdekelne engem, csak az a baja, hogy törött az első és hátsó lökhárítója és tudni szeretném, hogy mennyibe kerülne nekem ezeket megjavítani.
A válaszotokat előre is köszönöm !!
Képek:
John_McClane : Persze, gondoltam, hogy képek alapján nem úgy lehet megállapítani!
Köszönöm szépen a válaszokat!
John leírta,
felejtős ez a kocsi, itt nem a két lökhárító ment el.
Rosszabb esetben a csomagtartó alatt a padlólemez is kuka. elölről pedig zárhíd, motorháztető, hűtők is elmehettek, ha nem is lyukasak, ez a kocsi felejtős.
Ha egy igazán "jómunkásembr" ;) vállalja el, akkor a felsoroltakon kívül, nem állja meg szó nélkül a csomagtér ajtó illesztést, az első/hátsó lökhárítók és a sárvédők találkozásainak a korrigálását, a motorháztető egyengetését, valamennyi érintett elem fényezését. Zárak beállításai, kéderek-diszlecek-apró kis patentok, vackok beszerzése, beépítése, stb.
És még ki tudja, mi rejtőzik a motorháztető alatt? Sérült hűtő, ventilátor, keresztmerevítő, akármi...
Ha nem vagy szakmabeli, akkor ezekért mind fizetned kell, hogy egy normálisan kinéző autód legyen. Lehet olcsóbban is, de akkor minden alkalommal úgy nézhetsz rá, hogy egy törött/gányolt/uraságtól levetett holmi.
Nem erőltetném ezt a vásárlást.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!