Hogy legyen matt hatású, esetleg van ilyen fólia?
Figyelt kérdés
A kérdés egy személygépkocsira vonatkozik, aminek a gyári színe zöld, és szeretném, ha nem ilyen csillogós lakkos valami lenne, hanem ugyanez (közel ugyanez) az árnyalat "matt" hatással. Fényeztetni nem akarom, ezért gondoltam fóliázásra. Létezik vajon olyan fólia, amin átlátszik a szín, de mattnak tűnik tőle az autó? Mert azt tudom, hogy átlátszó, uv védelmes fóliák vannak, de még ilyen matt-effektet nem láttam fóliával, de jó lenne :)2015. nov. 14. 11:59
1/4 Beviz Elek válasza:
Ilyen fóliáról nem hallottam, de létezik matt zöld fólia is és lefújhatod akár plasti dippel is.
A forgalmiban csak annyit ír hogy zöld, az árnyalat lènyegtelen.
2/4 A kérdező kommentje:
A plati dip-et emlegetik "eltávolítható fényezésként"? Egyébként azért szeretném így megoldani, mert ha esetleg eladnám, lehet, hogy a leendő vásárló jobban értékelné az eredeti fényezést.
2015. nov. 15. 23:43
3/4 Beviz Elek válasza:
Igen, ez bármikor eltávolítható (mint a fólia). Másik néven folyékony fóliaként emlegetik, de egyébként gumis anyagú. Öcsémnek volt fent egy ideig, a magasnyomású mosást is jól bírta. A fólia is bírja egyébként :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Ment a zöld kéz ;)
2015. nov. 17. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!