Rover 45-ről vélemények, tapasztalatok?
Rover 45-öst szeretnék vásárolni, de nem tudom hogy melyik típust érdemes megvásárolni (1,4/1,6..., benzin v dízel stb.)? Vannak-e típus hibák, milyen meghibásodások fordulnak elő, mennyire drága a szervizelés, alkatrészek...?
Légyszíves olyanok írjanak, akiknek valóban volt, vagy van Roverje, vagy autó szerelők és konkrét tapasztalatokkal rendelkeznek, nem pedig a "halottam valakitől" véleményeket posztolják! Köszönöm!
A Rovernek igazából csak tipus hibája van!!
Arról nem is beszélve,hogy tényleg egy csődbement gyár egyik legszarabb termékével akarod megszivatni magad??
"Hallottam hogy az összes Rover hulladék" Infó első kézből :D Óriási! A féltestvérem egypetéjű ikertesójának volt egyszer csaja, akinek az egyik évfolyamtársa 18. születésnapjára kapott egy széthajtott sz*rt, úgyhogy a Rover nem jó :D
Na a Rover kb 60% Honda, ubánlegend, hogy rossz autók.
Ezeket olvasd el:
Köszönöm a válaszokat!
Hááát, eléggé elbizonytalanodtam, elolvastam az ajánlott oldalon a véleményeket, meg még más helyen utána olvastam.
Vagy egekig dicsérik, vagy alázzák. Így lemondok erről a típusról.
Tudnátok esetleg ajánlani más autót? vételár max. 600.000-700.000
6-700 között
Passat B5, Octavia, Toyota Avensis, Mitsubishi Carisma és Galant, Mazda 626, Opel Vectra B / Omega B / Astra G
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!