Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kezdésnek túl nagy lenne ez a...

Kezdésnek túl nagy lenne ez a motor?

Figyelt kérdés
Pannónia p10-eshez hozzá tudnék jutni (örökség), viszont még életemben nem motoroztam egy métert sem, még robogóval sem, műszakilag se nagyon vagyok otthon motorokban, de nagyon tetszenek ezek a régi motorok, b-s jogsim van amivel ugye nem vezethetem azzal tisztában vagyok, érdemesebb lenne egy simsont vennem elsőnek vagy mit ajánlotok, robogók nagyon nem jönnek be, csak ezek a régebbi klasszikusok olyan 15 évesnél régebbiek.

2015. nov. 12. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
9%

Van egy supermotom olcsón és jó állapotban...

Nem veszed meg?

2007-es az már túl modern...

2015. nov. 12. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem reménytelen a dolog de semmi kép ne add el ész nélkül!!

Hobbinak nem lenne rossz ! Van rola képed ?..szivesen meg nézném.:)

2015. nov. 12. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
2: Ezt most kinek írtad?
2015. nov. 12. 20:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez nem az a fajta motor, amelyik egy véletlen nagy gázra ledob a földre. Nyugodtan kezdhetsz a Pannóniával, hamar meg fogod szokni az "erejét".
2015. nov. 12. 21:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Nagyon szép motor, ha hozzá jutsz becsüld, meg! Szóval, egyáltalán nem túl erős vagy nagy első motornak, kiválóan megtanulhatsz rajta motorozni, nem kell előtte egy 50es.
2015. nov. 12. 21:53
 6/7 lupara ***** válasza:
Motoros jogositvány megszerzése után kezdhetsz P-10-el,kényelmes jól uralható motorok voltak.Fiatalon kevés 125-ös gyakorlat után átülve otthonosan mozogtam vele,ezért nem beszélnélek le róla.Átlagos képességekkel,kellő figyelemmel,gond nélkül közlekedhetsz vele ma is.Műszakilag lényeges dolgokat illetően legyen rendben,igy értékes motorhoz jutsz.Örökséget elfogadva ésszerűen döntesz,és nem eltúlzott motoros pályafutásodat P-10-esel kezdeni.
2015. nov. 12. 22:05
 7/7 Német_Tibor ***** válasza:
Ha megszerzed rá a jogsit, akkor nem kell kisebbel kezdened, csak óvatosan menj az elején, míg ki nem tapasztalod. Nekem első motorom egy 600-as, 100 lovas yamaha volt, és nem volt gond.
2015. nov. 13. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!