Melyik motorolajat válasszam erre a célra?
Figyelt kérdés
1.9 TDI be szeretnék most olajat cseréltetni,csak nem tudom hogy melyiket válasszam...Viszonylag sokat megy hidegen,főleg így télen.Olyan olajat szeretnék ami hidegen is jól védi az motort,bár nem tudom hogy létezik-e ilyen vagy van e különbség közöttük.
5w40-es olajat szeretnék,csak márkát nem tudom.
2015. nov. 12. 10:16
1/2 anonim válasza:
ez a sae jó is, a márka meg majdnem mindegy...shell, eneos, castrol..az ismertebbek.. de van drágább is..
mindenesetre fullszintetikust vegyél, azzal nem térdel le a motor, bármilyen hideg is lenne..és nem nagy baj, ha nem melegszik fel teljesen rövid utakon.
én az eneos sustina olajokat ismerem, abban a dízelt keresd...
szerintem..
2/2 anonim válasza:
Nekem a Mobil1 0W40-ese jött be. De ki mire esküszik... A többi márkára se mondom, hogy rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!