BMW 318i E46 esetében -általánosságban véve- mikor van a következő "nagyszervíz" 100. 000 km után?
Figyelt kérdés
2015. nov. 11. 11:18
1/2 anonim válasza:
60-80 közönként szokás nagyobb karbantartást végezni, ilyenkor gyertya, vízpumpa, benzinpumpa csere szokott lenni, ajánlott folyadékcserék difiben és váltóban
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Csak azért kérdeztem, mert autóvásárlás előtt állok, és a 100-250 ekm között futott 15 év körüli példányokat céloztam meg, és hát nem szeretnék beleszaladni egy nagyobb szervízbe, mivel pár évre veszem csak az autót.
Inkább egy jól szervizelt, keveset futott 318i (vagy ci)-re gondoltam. Megj: 1. BMW-m lesz :)
2015. nov. 11. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!