Meddig kell hirdetni áron nagyon alul egy 50-es supermotot hogy elvigyék végre?
Minimális esztétikai hibákkal, eredeti AM6 blokkal ami 6600 km-t futott, még a külföldi papírjai is megvannak amivel akár forgalomba is lehet helyezni...
3 hónapja még egy telefon sem volt.
Attól függ milyen supermoto és mi az áron alul.
Sok típust kb. ingyen sem lehet eladni - a supermoto SMKP utánzatok eléggé ilyenek.
Meg aztán sok eladó brutál túlárazza a gépeit (különösen jellemző motorkerékpároknál) és nem érti miért nem veszik meg.
Meg aztán november közepe is van, motorokat az emberek leginkább tavasszal vesznek.
Rieju SMX pár esztétikai hibán kívül jó állapotú, és 130000 forintot kérnék érte.
Amikor én nézegettem motorokat 170-ért volt olyan ami köpte az olajat a kipufogónál a lábamra és alig akart 5000 forintot engedni az eladó... nem is vettem meg.
Most vegyek DT idomszettet meg előre egy 2 dugattyús nyerget aztán rakjam rá és áruljam Yamahaként 300-ért? Mert a váz, blokk ugyan az így simán rá lehetne...
Ne is 130, csak 119! :D
Ha ennyiért se vitték el a vasúti sínről, akkor tényleg gond van, pedig a videó is egész pofás. Vagy csak senki sem akar motorozni mostanában GyMS megyében.
Tedd el tavaszig, májusban kapják a srácok a ballagási pénzeket, lesz miből mocit venni.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!