Milyen kamerát ajánljtok?
Azt vettem észre a kocsimon hogy meg van húzva sok helyen es "X" van több helyen is bele karcolva es meg egyébb más amit csinalt neki. Nyáron a másik autónkba "véletlenül" egy szög lett amire egy alumínium alatet lett rákva hogy biztosan bele menjen. Mar nagyon zavar hogy karcolgatjak az autot (ez nem az első eset). Főleg ugy hogy nem rég lett vásárolva az autó.
Milyen éjjellátó kamerát ajánljanátok? Gondoltam menetrogzitore de ahhoz kene szivargyujto, de mivel nem megy a kocsi hanem all igy az nem lenne jo.
Lenne valakinek oka karcolgatni az autódat? Vannak rajta matricák, liberó dolgok vagy valami?
Egyébként nem tudom mégis hogy gondoltad ezt az éjjellátó kamerát. Minden oldalra tennél fel ilyet? Ez nem kis beruházás lenne, és nem csak a kamerákra gondolok, hanem azok elhelyezésére a kocsiban, a sok adattárolás, az áramellátás stb. Nem beszélve a rengeteg maceráról minden reggel és este.
Szerintem ezt nem gondoltad végig, más megoldást keress. Parkolj máshova vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!