Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül a központi zár...

Mennyibe kerül a központi zár javítása?

Figyelt kérdés

Autó típus: Suzuki Swift '98-as évjárat.

Hiba: ha a távirányítóval zárom le, akkor a bal oldali index lámpák égve maradnak, plusz nem zárja be a bal hátsó ajtót.

Sőt újabban ha kulccsal akarom lezárni, akkor nem zárja le az összes ajtót, csak azt az egyet.

Mennyibe kerülhet körülbelül a javítás, Suzuki szervizben történő javítás esetén?

Köszi a válaszokat.

2010. márc. 19. 11:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
ha mindenkppen suzuki szervízben akarod csináltatni, akkor sokba. Én egy egyszerű kerékcsapágy cserét kérdeztem meg márkaszervízben, 24.000 + munkadíj lett volna, itt mellettünk egy kis műhelyben megcsinálták 6000-be, munkadíjjal együtt. Én a helyedben elvinném egy autovillamossági szerelőhöz, bár valószínű, hogy csak egy vezeték törött el, és meg kell forrasztani.
2010. márc. 19. 14:20
 2/2 anonim ***** válasza:
nem minden suzuki szervíz olyan drága, de a központizárad több sebből is vérzik
2010. márc. 19. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!