Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Versenyautóknál (pl. rally)...

Versenyautóknál (pl. rally) van a kocsira biztosítás?

Figyelt kérdés
Ha valaki kibérel egy kocsit és totálkárra összetöri,akkor ki állja az anyagiakat?
2015. nov. 8. 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Ugye te nem az a kérdező vagy,aki a múltkor itt érdeklődött,hogy még életében nem ült autóba,de versenyeznu akar és hol tudna több milliós verseny autókat kibérelni ha neki az egesz mutatványra van 10000 forintja!?!?

Egyénként minden rendszámmal rendelkező autónak van kötelező felelősség biztosítása!Ezen kívül lehet még rá kötni mert a kgfb saját hibából tk-ra vert autóra nem fizet semmit!

Ilyen autókat meg amúgy sem bérelhet ki akárki,legalább is kizártnak tartom,hogy bárki is odaadná az épített autóját mindenféle amatőr suhancnak!

A kaució nyilván alap!Itt mindenki annyit kér el amennyit akar!Plusz még egy vagon járulékos költség mert egy verseny nem annyiből áll hogy benevezünk,veszünk 20liter benzint azt had szóljon!!!

2015. nov. 8. 12:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem nem az vagyok :D csak érdekel ha valaki összetöri egy versenyen,akkor a pilóta,bérbeadó vagy a bank fizet-e
2015. nov. 8. 12:18
 3/3 anonim ***** válasza:

"csak érdekel ha valaki összetöri egy versenyen,akkor a pilóta,bérbeadó vagy a bank fizet-e"

Bérbeadó:tehát én kölcsönadom valakinek az autóm,aki totálkárosra töri,és akkor én fizessem ki magamnak a káromat!?!Ez szerinted hogy jön össze?!?

Bank:ez nem is értem hogy kerül ide!max valami biztosító...feltételezem arra gondoltál

Pilóta:szerintem elég egyértelmű,hogy az fizet aki vezet es aztan hibázik,majd rommá töri a gépet!

2015. nov. 9. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!