BMW E34-et milyen árban lehet venni, hogy az elfogadható legyen?
Nagyon régóta nézegetem az E39-eseket, 2 millióm lenne rá, de nem akarom elhamarkodni.
Már rájöttem,hogy ebből az autóból 1,5M-nél kezdődnek z elfogadható darabok.
Aztán volt szerencsém egy E34-eshez, ami annyira megtetszett,hogy elgondolkoztam, lehet inkább az kéne.
Amint látom ez nagyjából 1,5 millióig terjedő árban van, de erre meg nem adnék annyi, még egy fullosra sem.
Inkább egy minimális hibával rendelkező, de abszolút használható autót szeretnék, csak most nem igazán tudom,hogy milyen árban van olyan, ami nem tökéletes, de nem is egy atomjaira hulló roncs?
500-700 ezer forintig?
Inkább veszek egy 1.3-as Swfitet, az legalább biztos jó.
Annyira nem értem meg az embereket...egy 20-25 éves autóért nem fogok ugyan annyi kiadni, mint amit egy 15 évesre szánok.
Viszont nekem az a 25 éves autó tetszik.Öt liternél többet eszik?Úristen, erre nem is gondoltam!Az alkatrész ára nem jön ki 3 ezerből?Jézusom, ez eddig eszembe sem jutott...de köszi,hogy szóltatok!
Tessék megnézni ezt: [link] néz ki...ennél drágább meg nincs.Akkor ez a tökéletes darab?Gyorsan vegyem meg?
Itt van ez:
Korrektül leírja az eladó a hibákat, de látszik,hogy érzelmi kötődés van, ha nem enged az árból,akkor szerintem ez sok ezért az autóért.
Mondjuk itt van ez:
Biztos van hibája, sőt az a kilométer állás sem túl hihető, na de inkább ráköltök még 300 ezret, vagy 500-at is, és akkor ott vagyok,hogy én költöttem rá, 0-kmes az új alkatrész.
De ebben az állapotban is működik a kocsi, tehát használható, vagy így vagy úgy, de menni fog.
Nekem meg van rá pénzem,hogy javítsam.
De nem csak a Suzuki létezik a földön,hogy azt vegyen mindenki mert az jó, és nem kell rá költeni...nekem annál több kell, és én inkább az autóra költök, minthogy nyaraljak, vagy hogy szórakozzak.Ez az én értékrendem, abszolút világos,hogy pénzbe fog kerülni, mind a fenntartás mind a javítás.
Csak mondjuk lehet,hogy én egy koccanásban nem fogok a roncsok közé szorulni, és ha ennek az az ára,hogy drágábbak az alkatrészek mert biztonságosabb és nagyobb az autó, ám legyen...nem mintha ez egy hú de biztonságos autó lenne, de még mindig előbb szállok ki belőle épp bőrrel, mint a hasonló korú és fiatalabb kisautókból.
A Suzukival meg semmi bajom, én is vezettem, csupán ez a legegyszerűbb példa volt, de tényleg nem leszólni akarom.
Tényleg nem sikerült megérteni...
2 millióm van egy autóra.
Maximum 1,5-ért veszek ,hogy legyen még 500 rákölteni.
Van egy típus ami tetszik.
De ha 90-es évekbeli Suzuki Swiftet vennék, abból sem 600 ezerért venném meg a legjobbat mert ilyen autóra, nem adunk ennyit.
Ugyan így, egy E34-re sem adunk ki 1,5 milliót mert 25 éves, ha 1 millió ha 1,5 millió lesz baja, mert 25 éves.De akkor már inkább 1 millióról költük rá 500-at, mint 1,5 millióról 500-at, és akkor eléri a 2 milliót is.
Na midnegy, teljesen felesleges magyaráznom, úgy érzem...a kérdésre emg nem sikerült válaszolni, de mit is vártam...
Te idióta vagy!
Nézd meg mobile.de n milyen árban megy egy jó e34.
600-700eFt az a szint ahol nem kell legóznod és bele locsolni a százezreket, de nem tökéletes és igényli a ráköltést.
Persze vehetsz 100-200-300ért mint velem együtt sokan csináltuk, de nem napi használatra és hidd el vagy szerelőnél leszel minden nap vagy ha szerelő vagy bőven nem fogsz unatkozni.
Nagyon jó kocsi az E34, de drágábbmár, mint az E39! Legalábbis azonosállapotban!
Mind1 mennyiért veszed, ha nagyon olcsó lesz nagyon hamar fognak röpködni a kiadások, ha átlagos elsz átlagos kiadások, ha meg1,5-2misiért veszel akkor csak a kötelező szervizelésekre kell költeni, de az se olcsó!
Csak egykis kötelező hosszbordás szíj csere alkatrész ára 40% kedvezménnyel!!!!
Vízszivattyú Skf
Kuplung, Hűtőventillátor Hella
Vezetögörgö Ina
feszítőkar javító készlet Ina
Szíjfeszítő, Hosszbordás Szíj Ina
Hosszbordás Szíj Gates
Hosszbordás Szíj Gates
83 673 Ft.
De sorolhatom még bőven a várható kiadásokat!
ez 3900euro és kellrá költeni, ráadásul elégfapados is.
nincs benne board, intenziv moso, elektromos kormányoszlop, tempomat,stb...
Dekinézetre ez nemegy lelakott példány.
Klima,vanos, tempomat meg 1db találatsincs, tempomat nélkül is alig van, de azok közt sincs fekete.
Aritkább extrákatmegmár nem is látom.
Csak 520i és 525i -t néztem 93-95közti tehát vanosost.
M5 ből láttam szépet ami tetszik, de az árátmeg se merem mondani, bőven többszöröse az 1,5misinek!
most nézem a használtautohut és egy db. kéziváltós vanosos klimás nincs itthon, nem hogy tetőablakos meg sok extrás....
sok sikert meglátjuk mit kapsz 600e ért,de mi szóltunk, hogy arra simán rálocsolt egy misit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!